Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes voor Ajax - Olympique Lyon gezocht!

Let op! We hebben een heel toffe prijsvraag. We zoeken namelijk mascottes voor Ajax - Olympique Lyon! Mascotte zijn is al gaaf, maar bij een halve finale van de Europa League is het natuurlijk helemaal bijzonder! En dan is de wedstrijd ook nog eens op een kindvriendelijke tijd. De aftrap is woensdag 3 mei om 18.45 uur.

26 april 2017 - 16:17
UsershyraDesktopajax_dataimages314fdceff2d37e36b46febb0f7b8798e_normal
Wie weet sta jij volgende week ook zo op het veld van de Arena! © De Brouwer

We verloten in totaal achttien mascotteplekken onder onze leden! Maar omdat de Uefa wat strenger is dan wij, zijn de spelregels ook wat strenger. De mascottes moeten namelijk tussen de 7 en 9 jaar zijn.

De plekken zijn eerlijk verdeeld over spelers van Ajax en Olympique Lyon. Dus negen winnaars mogen met een Ajacied het veld op en negen met een speler van Lyon. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een speler van Ajax het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Als je voor die laatste optie kiest, maak je wel meer kans om te winnen.

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. En doe dat ook een beetje snel, want meedoen kan tot vrijdag 10.00 uur. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag

Ajax en Olympique Lyon speelde nog maar weinig wedstrijden tegen elkaar. Hoe vaak wist Ajax te winnen van Lyon?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >