Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen PSV-uit

Oh ja, PSV-uit. Je zou het in deze prachtige Europese tijden haast vergeten, maar we worden zondag alweer in Eindhoven verwacht. Er reizen zo’n 1400 Ajacieden af naar Eindhoven en hier volgt de informatie over het opstappen.

22 april 2017 - 18:00
UsershyraDesktopajax_dataimages59937f712451e8e8555960f5e516bb7e_normal
De Ajacieden gaan weer een spannende dag tegemoet. © De Brouwer

De treinen mogen dit keer iets beter worden gevuld, vandaar dat er tweehonderd supporters extra naar het Philips Stadion gaan. Dat is goed nieuws, want Ajax kan vanaf 16.45 uur alle steun gebruiken. De benen zijn zwaar, de koppies moe.

Maar we moeten door! De titelstrijd is nog altijd niet gestreden en wie weet wat er mogelijk blijkt als we ook na het laatste potje in april kunnen lachen. Het uitvak weet wat er wordt verwacht en zal moeten leveren.

Alleen moet het uitvak eerst bij PSV zien te geraken. Dit alles gebeurt dus met de trein. Het instappen gebeurt tussen 13.15 en 14.15 uur bij ingang Noord B van de Amsterdam Arena. Als je graag met de tweede trein mee wilt, kun je later komen, als je er maar voor 14.15 uur bent. Voor de eerste moet je je bijtijds melden.

Je mag wel kleine pakjes drinken meenemen in de trein, maar alcoholische dranken, blikjes en flesjes zijn dan weer niet toegestaan. Overigens stoppen beide treinen op de terugweg alleen op het perron bij de Amsterdam Arena, daar waar je ook instapt.

Dit heeft te maken met diverse werkzaamheden aan het spoor. Gelukkig houden die werkzaamheden ons dit keer niet tegen om naar Eindhoven te gaan. Goede reis en hopelijk wordt het weer een mooie dag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >