Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga voor 15 euro naar Ajax - sc Heerenveen!

Nog twee competitiewedstrijden in de Amsterdam Arena en dan zit het seizoen er alweer zo goed als op. En zo kort voor het einde is het nog altijd spannend. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je Ajax in het stadion wil zien. Dus komt het goed uit dat we bij Ajax - sc Heerenveen weer de Laatste Kaarten Actie hebben, daarmee kun je voor weinig een kaartje kopen.

07 april 2017 - 09:36
UsershyraDesktopajax_dataimagesea323b364223ef8c5782f0fe5bf71a64_normal
Ajax won vorig seizoen met gemak van Heerenveen: 5-2. © Ajax Images

Zoals bij iedere competitiewedstrijd hebben we kaartjes gereserveerd speciaal voor leden van Ajax Jonge Schare. Voor slechts 15 euro per stuk! Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven om een wedstrijd bij te wonen.

De wedstrijd tegen Heerenveen staat voor zondag 16 april op het programma en de aftrap is om 16.45 uur. Zin om in de Arena naar Ajax te kijken? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver 50 procent korting!

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben 30 kaarten in de aanbieding. De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena.

Koop hier je kaartjes voor Ajax - sc Heerenveen!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >