Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eerste info kaartverkoop halve finales: start zaterdag

Ja, heus het is waar: Ajax staat in de halve finales van de Europa League! Hoewel we nog vol in de roes van donderdagavond zitten, is het ook al tijd om vooruit te kijken. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd in de halve finales begint namelijk al zaterdag.

21 april 2017 - 10:22
UsershyraDesktopajax_dataimagesa53efb7315fa7421fe120f8467d3d8f4_normal
Tussen het feesten door kijken we alvast naar de halve finales. © Pro Shots

Dan zijn om 10.00 uur seizoenkaarthouders aan de beurt. Leden van Supportersvereniging Ajax kunnen vanaf dinsdag 10.00 uur proberen een kaartje te bemachtigen. Het is wel de vraag hoeveel er dan nog beschikbaar is. Ajax verwacht dat met de seizoenkaarthouders al een groot deel van de kaarten wordt verkocht.

Mocht je als lid van de Supportersvereniging dinsdag nou naast kaarten grijpen, is er mogelijk nog een tweede kans. “Zoals wel vaker komen er in een later stadium waarschijnlijk kaarten vrij. De UEFA kan bijvoorbeeld besluiten om minder kaarten af te nemen dan in eerste instantie is afgesproken. Mocht dat gebeuren dan hebben leden van de Supportersvereniging nog één dag voorrang op Ajacieden met een clubcard,” meldt Ajax.

Met alleen maar een ‘gewone’ clubcard lijkt het uitgesloten dat je kaarten kunt kopen voor de halve finales. Om die reden krijgen we ook veel vragen of je op tijd een barcode hebt als je nu nog lid wordt van SV Ajax. Helaas kunnen we geen garanties geven dat die barcode op tijd binnen is. Word je vandaag (vrijdag) lid, is je barcode wel op tijd binnen voor de tweede verkoopronde. Maar het is nog maar zeer de vraag hoeveel kaarten dan beschikbaar komen.

Het is nog niet duidelijk hoeveel kaarten je kunt kopen per (seizoen)clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >