Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz weigert te kiezen tussen Europa League en eredivisie

We zitten in het deel van het seizoen waarin de prijzen worden verdeeld en Ajax is nog kansrijk in twee competities. Maar de kans op succes wordt misschien vergroot door vol op één prijs in te zetten. Maar dat gaat Peter Bosz niet doen. De trainer wil in de Europa League én de competitie alles geven.

13 april 2017 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesf8ff88d7862b803ce66f702221024442_normal
Bosz hoopt over een paar weken met twee prijzen te staan. © Pro Shots

“Ik vind dat we geen prioriteiten moeten stellen. We willen heel graag kampioen worden. Daarnaast zitten we in de kwartfinales van de Europa League en willen we dolgraag naar de laatste vier,” zegt de ambitieuze Bosz tijdens het persgesprek in aanloop naar Ajax - Schalke 04.

Of het realistisch is om op beide competities in te zetten moet later blijken. “Dat moeten we zien. Maar het zou raar zijn als we nu zeggen: we laten er nu één vallen. We werken hard om op beide fronten te presteren.”

Ondanks dat Bosz dus hoopt dat hij met zijn ploeg de halve finales bereikt, durft hij nog geen voorspelling te doen voor de heenwedstrijd tegen Schalke. “Ik weet het niet. We gaan er alles aan doen om te winnen en goede uitgangspositie te krijgen.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >