Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - sc Heerenveen!

En door! De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Een keer knipperen met je ogen en de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. Knipper je drie keer met je ogen is het eerste paasdag en is het tijd voor Ajax - sc Heerenveen. Voor die wedstrijd hebben we een toffe prijsvraag!

06 april 2017 - 18:03
UsershyraDesktopajax_dataimages3c42484b96701356973e9965a79c5275_normal
Schöne werd door Heerenveen naar Nederland gehaald. © Ajax Images

De aftrap van Ajax - sc Heerenveen is zondag 16 april om 16.45 uur en dat is het moment dat twee leden van Ajax Jonge Schare scherp moeten zijn. Zij mogen aan de bak als ballenjongen, dat mogen natuurlijk ook gewoon meisjes zijn.

En vlak voor de aftrap mogen acht andere leden van Jonge Schare het veld op. De ene helft met een vlag van Ajax, de andere helft met een vlag van Heerenveen. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Om kans te maken op een van de prijzen moet je in het formulier ook nog een goed antwoord geven op de vraag. Meedoen kan tot maandag 10 april 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: De eerste Nederlandse club van Lasse Schöne was sc Heerenveen, maar daar haalde hij nooit het eerste. Bij welke club maakte hij wel zijn eredivisiedebuut?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >