Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt met seizoenkaarten op het familievak

Ajax beschikt sinds dit seizoen weer over een familievak. Er werden tot dusver alleen losse kaartjes en halve SCC's verkocht. Dat gaat veranderen. Je kunt ervoor kiezen om in seizoen 2017/2018 een jaarkaart af te sluiten in het familievak.

06 april 2017 - 19:10
UsershyraDesktopajax_dataimages31583e8db04713b37cebc8da13e0222f_normal
Per volgend seizoen kun je een vaste stoel in het familievak reserveren. © Ajax Life

De vakken 424 en 425 vormen samen het familievak. Jonge Ajacieden kregen 50 procent korting bij het kopen van een kaartje en die fikse korting geldt deze zomer ook op een seizoenkaart in deze vakken. Ajaxsupporters die op 1 augustus 13 jaar of jonger zijn, vallen binnen de leeftijdsgrens.

Een seizoenkaart op het familievak kost 300 euro voor een ouder/verzorger en 150 euro voor de jonge Ajacied. Als je een ouder broertje of zusje hebt, kun je ook in dit vak plaatsnemen. Alleen geldt de korting uiteraard niet voor een kind dat 14 jaar of ouder is.

Ajax bood zijn jongste supporters al korting aan bij het afnemen van een seizoenkaart op een andere plek in het stadion. Deze groep jonge Ajacieden ontvangt spoedig een mailtje. Als zij naar het familievak willen verhuizen, krijgen ze voorrang.

Het is hierbij goed om te weten dat de korting per volgend seizoen alleen op het familievak geldt. De korting op andere plekken komt te vervallen.

Op een later moment gaan de seizoenkaarten op het familievak voor alle jonge Ajacieden in de verkoop. Maar dus niet als je 14 jaar of ouder bent. Dan moet je een andere plek in de Amsterdam Arena uitkiezen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >