Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax houdt seizoenkaart ook in 2017/2018 netjes geprijsd

Het huidige seizoen nadert zijn ontknoping en dus wordt het langzaam tijd verder te kijken. De prijzen van seizoenkaarten voor 2017/2018 zijn bekend. Ajax kiest voor indexatie. Dit betekent dat een seizoenkaart een paar eurootjes duurder wordt.

06 april 2017 - 19:01
UsershyraDesktopajax_dataimages8dd35999e8a4a95b0c95a2eb2d957efc_normal
De vrolijkheid in de Amsterdam Arena is terug. © De Brouwer

Het afgelopen seizoen was de prijs van een seizoenkaart 'bevroren', nu is er sprake van indexatie. Afhankelijk van de plaats van je vaste stoel in de Amsterdam Arena wordt deze tussen de 2,50 en 7 euro duurder. De Supportersvereniging Ajax is blij met de keuze van Ajax voor indexeren in plaats van verhogen.

Je kunt je seizoenkaart vanaf vrijdag 7 april om 10.00 uur verlengen. Je kunt zelf beslissen wanneer je je seizoenkaart betaalt. Grote kans dat je dit zo snel mogelijk wilt doen, maar je kunt ook eventjes wachten tot je baas het vakantiegeld heeft gestort. Je vaste stoel in de Arena is geserveerd tot en met 31 mei.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog geen seizoenkaart hebt, maar er wel graag eentje wilt. Je kunt je interesse kenbaar maken door hier te klikken. Je ontvangt dan bericht wanneer de verkoop van start gaat. Nieuw is dat je volgend seizoen een seizoenkaart kunt afsluiten op de familievakken.

Het familiedeel bestaat uit de vakken 424 en 425. Het was dit seizoen al mogelijk om losse kaartjes en halve SCC's te kopen. Kinderen tot en met 13 jaar krijgen 50 procent korting op hun jaarkaart. Als peildatum wordt 1 augustus 2017 gehanteerd. Kinderen die nu elders in het stadion zitten, krijgen spoedig een mail met meer informatie en hebben voorrang.

Vertegenwoordigers van de F-side gaan bij Ajax nog een voorstel indienen om ervoor te zorgen dat de opkomst onder seizoenkaarthouders verbetert. Hierover volgt half april meer duidelijkheid.

Het is voor F-siders wel al gewoon mogelijk om hun seizoenkaart te verlengen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >