Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vanaf nu vier kaartjes Ajax - Kopenhagen per SCC op F-side

Er hangt al een bordje met uitverkocht aan de deur. Maar nog niet alle stoelen zijn bezet voor Ajax - FC Kopenhagen. Er is nog wat plek over op de F-side. Dit heeft te maken met beperkingen, maar die zijn opgeheven: je kunt nu vier kaartjes per seizoenkaart kopen.

01 maart 2017 - 07:50
UsershyraDesktopajax_dataimages0719547f4945bf39028e90f2e3316db1_normal
Ook de F-side stroomt heus nog wel vol voor Ajax - Kopenhagen. © De Brouwer

De versoepeling gaat in op woensdag, om 09.00 uur. Vanaf dat moment is het mogelijk om vier kaartjes per seizoenkaart te kopen. Dit waren er eerst twee, maar je weet hoe dat gaat. Als je in de groep gooit wie er mee wilt, reageren er altijd wel meer mensen.

Je kunt nu iedereen tevreden stellen en meenemen naar de Amsterdam Arena, voor de return in de achtste finales van de Europa League. Met vier kaartjes per seizoenkaart verwachten wij dat de F-side ook binnen de kortste keren volstroomt.

Dan kunnen de letters ‘uitverkocht’ straks ook nog eens onderstreept worden. Het kan overigens zijn dat er nog wat kaarten vrijkomen die nu zijn gereserveerd voor de Uefa, maar dat valt allemaal moeilijk te voorspellen.

Als je nog geen kaarten hebt en het ook op de F-side niet gaat lukken, is dat je allerlaatste kans. Houd de diverse kanalen richting 16 maart goed in de gaten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >