Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax organiseert busreis naar uitduel met Schalke 04!

Het deed ons al goed dat Ajax in de kwartfinales van de Europa League staat, maar van de loting werden we nog vrolijker. Het is slechts een paar uurtjes rijden naar het uitduel met Schalke 04! Reden voor de Supportersvereniging Ajax een busreis te organiseren!

23 maart 2017 - 16:50
UsershyraDesktopajax_dataimages2ea06cf234e51b42d122ead899c491d0_normal
Geen zorgen over beenruimte, dat is allemaal in orde! © De Brouwer

Ajax treedt eerst voor eigen publiek aan tegen Schalke en 20 april volgt het bezoek aan Gelsenkirchen, waar duidelijk zal worden wie van de twee zich plaatst voor de laatste vier. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het bezoekersvak is uitverkocht.

Er kan vrijdag een grote groep Ajacieden, in het bezit van Europees aankooprecht, een kaartje aanschaffen. Wie weet zijn alle 2700 kaarten dan wel verkocht. Als je eenmaal zeker bent van een kaartje voor de wedstrijd, is het tijd om over vervoer na te denken.

De SV Ajax denkt met je mee en organiseert een busreis! We hebben plek voor honderd supporters en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Een retourtje Gelsenkirchen kost voor SVA-leden slechts 20 euro! Niet-leden kunnen ook met de bus mee, tegen betaling van 25 euro.

We zijn van plan om op de wedstrijddag rond 08.00 uur te vertrekken bij de Amsterdam Arena, zodat je mooi nog een dagje Gelsenkrichen kunt doen. Heel spannend schijnt die stad ook niet te zijn en een busreis kost je slechts een vrije dag. Kortom, een prima optie!

We nemen geen supporters mee die niet in het bezit zijn van een wedstrijdkaartje. Dit kaartje dien je los aan te schaffen. Ander dingetje: als je wilt boeken, dien je je eerst te registreren in onze webshop. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld regelen dat SVA-leden korting krijgen.

Klik hier om je busreis te boeken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >