Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sluit je aan en regel sneller kaartjes voor Europees avondje!

Ajax staat voor het eerst sinds 2003 in de kwartfinales van een Europees toernooi. En dus kan het niet anders of de Amsterdam Arena stroomt 13 of 20 april weer vol. Zorg ervoor dat je je aansluit bij SV Ajax om voorrang te krijgen bij de kaartverkoop!

17 maart 2017 - 09:05
UsershyraDesktopajax_dataimagesc6d2fc7b3e2d876eff4259f2b504db27_normal
Als je bij de kwartfinale aanwezig wilt zien, moet je nu al opletten! © De Brouwer

Ajax wordt vrijdag bij de loting gekoppeld aan een van de zeven andere kwartfinalisten. Het is nog niet duidelijk of de Ajacieden eerst een thuiswedstrijd of een uitduel spelen, maar dat maakt niet eens zo gek veel uit.

Als jij erbij wilt zijn in de Arena, moet je voorbereidingen treffen. We hebben in aanloop naar Ajax - FC Kopenhagen gezien hoe snel de Arena uitverkocht raakt. Leden van de Supportersvereniging Ajax hadden nog genoeg keuze, daarna ging het wel heel erg snel.

Ben jij nog geen lid van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan zo snel mogelijk aan! Er moest eerst worden geloot voordat de kaartverkoop van start gaat en precies daar zit de opening. Als je voor maandagochtend om 10.00 uur lid wordt, dan kun je dinsdagochtend met voorrang kaartjes kopen. Waarom dinsdag? Dan zijn SV Ajax-leden aan de beurt, op basis van het verkoopschema.

Hoe sneller je je aansluit bij SV Ajax, des te sneller kunnen wij ervoor zorgen dat je een persoonlijke barcode krijgt en kaartjes kunt kopen voor de thuiswedstrijd. Twijfel dus niet en sluit je aan.

Als je 10 euro inlegt – je leest het goed, een tientje! – ben je tot de zomer lid en krijg je niet alleen korting op de kaartverkoop voor het volgende Europese thuisduel, je ontvangt ook onze krant en krijgt korting op aankopen in de fanshop!

Prima deal toch? Dat vinden wij nou ook! We hebben diverse lidmaatschappen in de aanbieding, check snel wat het beste bij jou past. En sluit je aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >