Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Feyenoord!

Hoe spannend wordt de eredivisie? Dat is een vraag die moeilijk valt te beantwoorden, maar zondag zijn we een stuk wijzer. Sowieso moet Ajax winnen voor het eergevoel, zelfs als het onmogelijke gebeurt... Wij verloten kaartjes voor de klassieker!

27 maart 2017 - 16:48
UsershyraDesktopajax_dataimagesdd32754e7adbf61e9bbe11264bf028dc_normal
De klassieker belooft wat te worden zondag! © Pro Shots

De Ajacieden strijden zondag echt voor hun laatste kans om kampioen te worden. Alleen een overwinning telt en zelfs dat kan achteraf wel eens onvoldoende blijken, maar thuis tegen Feyenoord staat er ook een heleboel eer op het spel.

Als er zondag wordt afgetrapt, telt de stand op de ranglijst even niet meer. Dat zijn vaak woorden die in het Rotterdamse worden gebezigd, maar ja. Soms heb je zo’n jaar. En wie weet hoe nerveus de koploper nog te maken valt…

Dit alles moet zondag gebeuren, in de Amsterdam Arena. En wel vanaf 14.30 uur. Heb jij zin om Ajax aan te moedigen en de klassieker van dichtbij mee te maken? Doe dan mee aan onze prijsvraag. We verloten negen setjes van twee kaarten onder de goede inzenders.

Met inzenden bedoelen we antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot woensdag 13.00 uur, daarna nemen we contact op met alle winnaars.

Prijsvraag: Welke twee spelers uit de Feyenoordselectie van 1992/1993 werden later ook kampioen met Ajax?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >