Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Kopenhagen!

Met 1-0 winnen van FC Kopenhagen en je staat in de kwartfinales van de Europa League. Dat is de even simpele als moeilijke opdracht die Ajax moet uitvoeren. Gezien de goede prestaties in Europese thuisduels, wil je zeker meedoen aan deze prijsvraag.

13 maart 2017 - 14:55
UsershyraDesktopajax_dataimages47928c22434fa1a76b2e1ba10704ad77_normal
Doe mee en misschien ben je er donderdag bij! © De Brouwer

Het is spijtig dat de tweede gelijkmaker van Kasper Dolberg werd geannuleerd, anders was de opdracht nog eenvoudiger geweest. Maar ook nu moet Ajax kunnen leveren wat er wordt gevraagd, anders heb je niets bij de laatste acht te zoeken. Zo simpel is het.

Dat de verwachtingen hoog zijn, blijkt wel uit het feit dat het stadion stijf is uitverkocht. De Amsterdam Arena is donderdag rond 21.05 uur tot de nok toe gevuld. Heb jij geen kaartjes, maar wil je wel graag van de partij zijn? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

We verloten vijf setjes van twee kaarten onder de goede inzenders. Met inzenden bedoelen we antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot woensdag 10.00 uur, daarna nemen we contact op met alle winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte in 2006 tijdens Ajax - FC Kopenhagen zijn debuut?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >