Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook uitvak in Kopenhagen vult zich gestaag met Ajacieden

We kunnen eigenlijk alleen maar positieve berichten melden over de kaartverkoop rondom de duels met FC Kopenhagen. De Amsterdam Arena is reeds uitverkocht, de verkoop voor de uitwedstrijd gaat ook hard. De teller gaat richting de 1000.

02 maart 2017 - 13:54
UsershyraDesktopajax_dataimagesf7be0843e282ee919fec42fc6d795006_normal
Na een feestje in Athene nu een feestje in Kopenhagen? © De Brouwer

De verkoop voor de uitwedstrijd tegen de ploeg uit Denemarken verloopt in veel fases, vandaar op dit moment sprake is van een halfvol uitvak. Als het in dit tempo doorgaat, komt het verkopen van de totale capaciteit van 1900 in zicht.

We weten dat veel Ajacieden staat te popelen om kaarten te kopen, maar nog niet aan de beurt zijn. Net als voor de thuiswedstrijd is er onder SV Ajax-leden volop animo voor een tripje naar Denemarken, maar zij moeten nog even geduld hebben tot zaterdag.

Naast het uitvak gaat het ook de goede kant op met onze busreis. We hebben nu nog 11 vrije stoelen, maar kunnen overschakelen naar een grotere dubbeldekker als de animo zo groot blijft als nu het geval is.

Ons advies luidt als volgt: als je vrijdag of zaterdag om 10.00 uur een kaartje voor Kopenhagen - Ajax mag kopen, doe dit dan ook gelijk. Wees scherp! En zodra je wedstrijdkaartje binnen is, boek dan ook gelijk onze busreis.

Klik hier voor meer informatie over de busreis die SV Ajax organiseert.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >