Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Meld je aan voor het Fifa-toernooi van Ajax Jonge Schare!

Het is weer tijd voor een Fifa-toernooi voor leden van Ajax Jonge Schare! We organiseren het toernooi zondag 9 april in de Amsterdam Arena! Je kunt je nu aanmelden!

10 maart 2017 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesb6c58034eab8537d72e98db63ab85725_normal
Zien we je 9 april in de Amsterdam Arena? © Pro Shots

Bij het Fifa-toernooi gaan Jonge Schare-leden de strijd aan met elkaar én de e-sporters van Ajax: Koen Weijland en Dani Hagebeuk. We zijn ook nog druk met het regelen van Ajacieden die normaal op het veld actief zijn. Of die ook komen, weten we pas op het laatste moment.

Er is plek voor 128 deelnemers, leden van Ajax Jonge Schare mogen één introducé meenemen. De introducé moet ook tussen de 13 en 18 jaar zijn en doet mee aan het toernooi. Inschrijven kan via onze webshop. Heb je daar nog nooit eerder iets besteld, moet je je eerst registreren. Dat kan via deze pagina.

Klik hier om je aan te melden voor het Fifa-toernooi!

Het is in principe de bedoeling dat je zonder ouders/verzorgers komt. Maar mocht je van ver komen en geven je ouders je een lift, dan mogen ze mee naar binnen. Stuur wel even een mailtje naar jongeschare@svajax.nl als je een volwassene meeneemt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >