Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: verkoop voor Ajax - Schalke 04 zo in flits voorbij!

Zit je klaar om kaartjes te kopen voor Ajax - Schalke 04? Mooi! Er is alleen wel iets wat je moet weten. Je bent namelijk zeker niet de enige die in de startblokken staat. Onze voorspelling luidt zelfs dat het een loterij wordt. De verkoop is in een flits voorbij.

21 maart 2017 - 08:37
UsershyraDesktopajax_dataimagesc5e6f355df50d18d64d89f4b0e68eb0c_normal
Handen omhoog als je een kaartje voor Ajax - Schalke 04 zoekt! © De Brouwer

De teller van de kaartverkoop is de 30.000 reeds gepasseerd en wie erop rekent dat er nog 25.000 kaarten te koop zijn, heeft het mis. Er zijn kaarten geblokkeerd voor de Uefa, het uitvak en ga zo maar door.

Hier komt bij dat we grote drukte verwachten op het platform voor de kaartverkoop. Zorg ervoor dat je klokslag 10.00 uur op F5 drukt, je barcode bij de hand hebt en snel een of meerdere stoelen uitzoekt.

Voor de volledigheid: je kunt één kaartje per Ajax Life Club Card kopen. Wil je twee stoelen? Dan heb je twee barcodes nodig. Wil je drie stoelen? Dan heb je er drie nodig. Barcodes van een ‘gewone’ clubcard zijn nu nog niet geldig, maar pas vanaf donderdag.

Omdat er sprake is van schaarste, heb je ook nog eens kans dat veel supporters op dezelfde stoel azen. Het kan dus gebeuren dat je een kaartje wilt toevoegen aan je winkelwagen, maar dat iemand anders je precies een tel voor is.

Aangezien er meer dan 90.000 leden van de Supportersvereniging Ajax vanaf 10.00 uur een kaartje kunnen kopen en er al een heleboel kaarten zijn verkocht, blijft er dus weinig meer over.

Succes met de grote loterij voor Ajax - Schalke, hopelijk lukt het om een kaartje te bemachtigen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >