Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom naar de laatste training voor de klassieker!

Het is de week van de klassieker en daarin gebeuren altijd een paar dingen die vast op de agenda staan. Zoals de laatste training, daags voor de wedstrijd. De F-side roept Ajacieden op om zaterdag naar de Amsterdam Arena te komen!

28 maart 2017 - 11:41
UsershyraDesktopajax_dataimages161b6457349fa183d5e5021ee913b9da_normal
Supporters trappen de klassieker een dag eerder alvast af. © Björn Martens

Ajax strijdt tegen Feyenoord voor zijn laatste kans om toch nog kampioen te worden. Bij winst wordt de achterstand gehalveerd naar drie punten, met zes wedstrijden te gaan. Een kleine kans is ook een kans, dus van opgeven is nog absoluut geen sprake.

Buiten dat wil je een wedstrijd van je aartsrivaal altijd winnen. Ajax doet het meestal prima tegen Feyenoord als er in de Amsterdam Arena wordt gespeeld en een beetje voorpret is nooit weg, dus bij deze de informatie!

De Arena opent zaterdag om 14.30 uur de deuren van ingang Zuid H. Als je daar naar binnen gaat, kun je vervolgens de training bijwonen. De training is ’s middags omdat Peter Bosz graag traint op hetzelfde tijdstip als de wedstrijd.

Je weet verder vast wel wat er te gebeuren staat: er wordt naar de training gekeken, gezongen, gesprongen en er komt vast ook vuurwerk bij kijken. Tot zaterdag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >