Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Groningen-uit

Het is tijd voor de trip naar het Hoge Noorden. En het Hoge Noorden is voor de meeste Ajacieden een eindje rijden, vandaar dat we informatie hebben over het opstappen bij de Amsterdam Arena. Je moet zondag ondanks de aftrap om 14.30 uur al vrij vroeg op pad.

04 maart 2017 - 15:00
UsershyraDesktopajax_dataimages7424a2a721320923d2fbecdb14dfabc8_normal
Zondag weer kiezen: turen door het net of vieze glas? © De Brouwer

De Euroborg ligt minimaal 179 kilometer bij de Amsterdam Arena vandaan – dit hangt een beetje af van de route die je rijdt – en dus maken we ons op voor een lange dag. Niet alleen een lange dag trouwens, maar ook een belangrijke met het oog op de titelrace.

Je kunt de dag te beginnen door je auto gratis te parkeren op P Noord. Als je parkeert tussen 10.00 en 10.45 uur, zit je met instappen wel goed. Het is slechts een klein stukje lopen van P Noord naar Noord B, waar we naar binnen kunnen.

Het kan zijn dat je niet bij de Arena opstapt, maar hebt gekozen voor het alternatief in Drachten of zelfs met de auto doorrijdt naar het stadion. Ook hebben we nog SV Ajax-bussen rijden vanaf diverse plekken in het land.

Als je niet bij de Arena opstapt, raden we je zeker aan om even je inbox te checken. Hoe je ook reist, iedereen heeft een e-mail ontvangen met instructies om op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig te zijn.

Er zijn in totaal iets van 800 Ajacieden aanwezig in het Groningse uitvak.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >