Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Excelsior-uit

Tussen al het Europese geweld door is het tijd om jullie bij te praten over het tripje van zondag. We gaan op bezoek in Rotterdam, Kralingen om precies te zijn. En Excelsior speelt voor gastheer. De deuren staan niet de hele dag open en dus volgt hier de informatie van het opstappen.

18 maart 2017 - 16:55
UsershyraDesktopajax_dataimages9250fe402c1d8743bdc79b5c134adeee_normal
Het uitvak bij Excelsior is leuker dan het eruit ziet. © De Brouwer

Ajax wordt tijdens Excelsior-uit gesteund door vierhonderd supporters. Het is slechts een klein uitvak en dus rijden er niet zo veel bussen, maar voor iedereen is een stoel geregeld. De aftrap is zondag lekker ouderwets om 14.30 uur.

Dit betekent dat we niet op onmogelijke tijden bij de Amsterdam Arena hoeven te zijn. Je kunt je tussen 11.45 en 12.15 uur melden bij ingang Noord B voor de fouillering. Het is mogelijk om aan de overkant, op P Noord, gratis je auto te parkeren.

Als je zondag niet opstapt bij de Arena, maar in een SV Ajax-bus stapt, doe je er verstandig aan om even je e-mail te checken. We hebben iedereen persoonlijk bericht gestuurd met instructies voor wie, wat, waar en hoe laat.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >