Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop NEC-uit

Ja, we maken ons druk om de titelrace en de return donderdag tegen FC Kopenhagen. Maar als je erbij wilt zijn op momenten dat het wellicht echt spannend wordt, doe je er verstandig aan om een beetje vooruit te denken. Bijvoorbeeld door een kaartje te kopen voor NEC-uit.

11 maart 2017 - 11:15
UsershyraDesktopajax_dataimagese04db48ae0cae49fe5975dfa158ccc4d_normal
Meestal valt er in Nijmegen wel iets te juichen voor de Ajacieden. © Pro Shots

De kaartverkoop is een uurtje of wat geleden van start gegaan. De wedstrijd wordt 8 april gespeeld en let op: dit is op een zaterdag. De aftrap is om 19.45 uur. Check dus even goed in je agenda of je niet al iets anders hebt afgesproken, of zorg dat je dit alsnog afzegt.

Er is rondom NEC-uit sprake van een verplichte buscombi, al hoeft maar de helft van het uitvak daadwerkelijk via de Amsterdam Arena te reizen. Er is een alternatieve opstapplek beschikbaar – Heteren uiteraard – en er rijden SV Ajax-bussen vanuit diverse plekken door het land.

Een kaartje voor het bezoek aan De Goffert kost 34,94 euro en er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar. Als je een uitkaart met voorrang hebt, krijg je een week de tijd om een kaartje te kopen. Daarna vindt de grote loterij plaats als 'gewone' uitkaarthouders aan de beurt zijn.

Klik hier voor de uitgebreide informatie over de kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >