Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info verkoop extra kaarten Ajax - Schalke 04

Het bordje ‘uitverkocht’ hangt al een kleine week aan de deur van de Amsterdam Arena. Er is geen kaartje meer te krijgen voor Ajax - Schalke 04. Maar zoals je wellicht al hebt gelezen: er komen extra kaarten vrij. Wij hebben info over het vervolg van de verkoop.

27 maart 2017 - 20:05
UsershyraDesktopajax_dataimages7e736ae93565a3efa1157358b4a4fd65_normal
Wie weet ben jij dit wel dinsdag om vijf over tien. © De Brouwer

Het goede nieuws is namelijk dat er inderdaad extra kaarten beschikbaar komen, het ‘slechte’ nieuws is dat het om slechts 2000 stuks gaat. Onderaan de streep slaat de balans door naar positief nieuws omdat er extra Ajacieden kunnen die graag heen willen.

Het gaat om kaartjes die voor de Uefa en certificaathouders waren gereserveerd plus vrijgekomen cameraposities. De verkoop wordt dinsdag om 10.00 uur hervat. Ook leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen meedingen naar deze kaartjes. Zorg dat je stipt om 10.00 uur klaar zit, waarschijnlijk is de boel binnen vijf minuten weer weg.

Voor de goede orde: je kunt één kaartje kopen per clubcard en bijbehorende barcode. Of je lid bent van Ajax Life, Ajax Jonge Schare of Ajax Kids Club maakt niet uit. Nogmaals: zit klaar, zeg je afspraken af waar mogelijk en hang om 10.00 uur niet bij de koffiemachine.

En neem voorzorgsmaatregelen: check vooraf of je kunt inloggen op het platform van de kaartverkoop, check ook onder het kopje ‘Mijn Ajax’ of er een barcode zichtbaar is. De barcode die je ziet staan, moet je invullen bij je geselecteerde stoel voordat je kunt afrekenen.

Werken dingen niet? Zoek dan contact met Ajax Fancare. Wij kunnen niet op knoppen drukken, Ajax Fancare wel. Spreek Fancare aan via Twitter of bel 0900-2322529.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >