Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info training kijken en omwisselen FC Kopenhagen-uit

Het is tijd om voorbereidingen te treffen voor de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen. Ajax mist binnen de lijnen wat belangrijke krachten, maar met 1600 man draait het uitvak vast op volle toeren. We hebben info voor Ajacieden die naar Denemarken gaan.

07 maart 2017 - 09:39
UsershyraDesktopajax_dataimages502dd72ad07acd536e585aef3a07584e_normal
Doe ons maar net zo'n feestje als in Athene! © De Brouwer

De kaartverkoop voor Kopenhagen-uit liep als een trein, hetzelfde gold voor het boeken van busreizen. En nu breekt het moment aan om op reis te gaan. Ajax strijdt om een plek in de kwartfinales van de Europa League en het is fijn dat het veel steun krijgt.

Het is in dit geval misschien goed om te melden dat je je auto in de buurt van Stadion Parken kunt parkeren. Niet iedereen reist per vliegtuig of bus, er stappen ook genoeg Ajacieden in de auto. Parkeren rond het stadion kost je ongeveer 3 euro per uur.

Die 3 euro per uur is omgerekend ten opzichte van de kroon, de Deense munteenheid. Een kroon is ongeveer 13 eurocent. Je kunt het stadion verder bereiken via buslijn 14 en als je je wandelschoenen aantrekt, is het ook nog wel te doen.

De eerste afspraak in het Parken Stadion staat genoteerd voor de woensdagavond, om 18.00 uur. Je hebt de avond voor de wedstrijd een uurtje de tijd om te wisselen. Dit kan bij ingang D1 en dat is vlakbij de ingang van het bezoekersvak. Kan haast niet missen. Op de wedstrijddag zelf kun je omwisselen tussen 10.30 en 15.00 uur.

Omwisselen doe je op vertoon van je legitimatie en seizoenkaart, uitkaart of clubcard. Wie weet ben je voor Kopenhagen - Ajax lid geworden van Supportersvereniging Ajax en heb je je clubcard nog niet binnen. Zorg in dat geval dat je je aankoopbewijs kunt tonen. Dan krijg je je scanpunt op basis van de lijst met supporters die als koper van een kaartje geregistreerd zijn.

Als je woensdag toch komt omwisselen, kun je vervolgens de training bijwonen en alvast een beetje sfeer proeven. Als je ter plaatse bent, spreekt het allemaal voor zich welke kant je op moet. Maar voor de volledigheid: de training begint om 19.00 uur en je kunt naar binnen via ingang A9 of A10.

Dan nog de wedstrijd zelf. Het stadion opent om 17.00 uur zijn deuren, dat is precies twee uur voor de aftrap van Kopenhagen - Ajax. Je krijgt geen rugzak of grote tas mee naar binnen, dus beter laat je die op een veilige plek achter. Grote kans dat je na afloop niet meteen naar buiten mag, maar even moet wachten tot de ergste drukte voorbij is.

Als je in de bus stapt die Supportersvereniging Ajax laat rijden, check dan je e-mail! We hebben de e-mail met alle benodigde informatie maandag verstuurd. Rest ons niets anders dan alle Ajacieden een fijne reis te wensen en hopelijk wordt het weer een mooi Europees tripje!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >