Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen zetten ook koers naar NEC-uit!

We zijn misschien wel druk met het plannen van een tripje naar Gelsenkrichen, laten we Nijmegen niet vergeten. Kort voordat Ajax aantreedt tegen Schalke 04, gaat het eerst op bezoek bij NEC. De kaartverkoop loopt en de inschrijving voor tripjes per SV Ajax-bus gaat bijna open.

18 maart 2017 - 08:50
UsershyraDesktopajax_dataimages260412c7616ae645801574f82fab358c_normal
Vorige keer was er ondanks een zege weinig vreugde. © De Brouwer

We treffen NEC eens niet op een bloedhete zondagmiddag, maar op zaterdagavond. De aftrap in De Goffert is zaterdag 8 april, om precies te zijn als er 19.45 uur op de klok staat. Er zijn 500 kaarten beschikbaar en 'gewone' uitkaarthouders maken zich nu druk om de grote loterij.

Als je de jackpot hebt gewonnen en in bezit bent geraakt van een kaartje, kun je je inschrijven voor een tripje per SV Ajax-bus. Er rijden weer bussen vanaf verschillende plekken verspreid door het land, zodat lang het niet hele uitvak via de Amsterdam Arena hoeft te reizen.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je voor een retourtje per SV Ajax-bus niet bij te betalen. Er zijn nog vrije plekken in de bussen die worden ingezet door de Supportersvereniging Ajax. Je kunt je alleen inschrijven voor deze busreis als je een kaartje voor 'AMS' hebt gekocht.

Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (11) en vanuit Almere (4), Den Bosch (8) en Leiden (30). De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog over zijn. Een stoel reserven doe je via deze link!

Schrijf je trouwens wel pas in nadat je een kaartje hebt gekocht. Anders kunnen we weer een boel aanmeldingen annuleren we gebruiken onze tijd graag nuttiger!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >