Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ernstige verkeershinder, plan goed je reis naar Ajax - Twente!

Ga jij zondag naar Ajax - FC Twente? Zorg er dan voor dat je chauffeur goed op de hoogte is. Of doe je voordeel met de informatie in dit artikel. Er is namelijk sprake van ernstige verkeershinder op zowel de A1 als de A9, in de richting van de Amsterdam Arena.

11 maart 2017 - 13:30
UsershyraDesktopajax_dataimages5fcb163879b5c1dc7a68b575871ca1ea_normal
Kom niet te laat en doe je voordeel met deze informatie! © De Brouwer

Zoals wel vaker wordt er in het weekeinde flink aan de weg gewerkt en bij de A1 en A9 gaat het om grote projecten. Misschien moet je wel vaker omrijden of eerder van huis. Welnu, eerder vertrekken kan best eens een goed idee zijn als je om 16.45 uur de aftrap van Ajax - Twente wilt zien.

Al vanaf vrijdag zijn er op de A1 minder rijstroken beschikbaar tussen de knooppunten Muiderberg en Diemen, in de richting van Amsterdam. In de nacht van zaterdag op zondag gaat de boel zelfs even helemaal op slot. Verkeer vanaf de A6 richting Amsterdam kan wel gewoon over de A1 rijden.

Naast de A1 zijn er ook dingen aan de hand op de A9. Die is het gehele weekeinde dicht tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht, in de richting van Haarlem/Schiphol. Verkeer in de richting van Amsterdam wordt overdag omgeleid via de A1, A10 en A2. Vanaf 20.00 uur geldt een omleiding via de A1, A27 en A2.

Klik hier voor aanvullende informatie en infographics van Rijkswaterstaat.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >