Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eerste info Schalke 04-uit: 2700 kaarten, vrij vervoer

Aan iedere wedstrijd gaat een vooroverleg vooraf. En laat dinsdag nou net het vooroverleg voor Schalke 04 - Ajax hebben plaatsgevonden. De eerste info uit Gelsenkirchen luidt als volgt: er zijn 2700 kaarten voor Ajacieden en er geldt vrij vervoer.

21 maart 2017 - 13:26
UsershyraDesktopajax_dataimagesacf8d5aedb621c6d6cee4c3d939470cc_normal
Als we in Gelsenkirchen toch ook eens zo ons uit ons dak kunnen! © De Brouwer

De heenwedstrijd, in de Amsterdam Arena, is al voorlopig uitverkocht, en het kan haast niet anders of ditzelfde geldt straks voor het uitduel. De uitwedstrijd staat op de planning voor donderdag 20 april en de aftrap is om 21.05 uur.

Veel meer informatie dan 2700 beschikbare kaarten en afreizen volgens vrij vervoer hebben we nog niet, maar wie weet dat dit bericht wel net voldoende is om alvast een vrije dag aan te vragen. Wie weet kun je het zelfs af met een halve snipperdag.

We weten dat er ongeveer 3300 Europese uitkaarthouders zijn. Deze groep heeft Europees aankooprecht op basis van vorig seizoen. Ben je voor de winterstop een Europees potje geweest, of was je aanwezig in Warschau of Kopenhagen? Dan heb je volgend seizoen pas voorrang tijdens de kaartverkoop voor een Europees uitduel.

Je hebt niet per se een Europese uitkaart nodig, maar de vraag is wel of je zonder aan de beurt komt. Zoals je ziet, is de groep Europese uitkaarthouders groter dan de capaciteit van het uitvak van de Veltins Arena. Tot nu toe was enkel en alleen het bezoekersvak van Standard Luik uitverkocht, maar dit is wel een potje in de kwartfinales van de Europa League.

De Supportersvereniging Ajax is van plan bussen te laten rijden naar Gelsenkirchen. Hoe en wat precies hoor je nog van ons, maar reken erop dat onze reguliere SV Ajax-bussen gaan rijden en misschien vertrekken er ook bussen vanaf de Amsterdam Arena. Daar komen we nog op terug.

Ook over de prijs van een kaartje weten we nog niets. Als we afgaan op de prijzen die Schalke 04 voor zijn eigen supporters hanteert en het feit dat Duitse clubs prima met supporters meedenken, rekenen we niet bepaald op de hoofdprijs.

Wordt spoedig vervolgd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >