Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dolberg na nutteloos tripje Denemarken ook nog eens ziek

Het zit Kasper Dolberg deze dagen niet echt mee. De spits moest de uitwedstrijd tegen Excelsior al missen en reisde ook min of meer voor niets af naar Denemarken. De dokter van de nationale ploeg constateerde dat hij inderdaad geblesseerd is.

23 maart 2017 - 10:21
UsershyraDesktopajax_dataimages90a1cfcea7515139adf6fcc63f446a3e_normal
Als Dolberg niet levert, heeft Ajax het vaak lastig. © De Brouwer

Dolberg zit donderdag weer in het vliegtuig terug naar Amsterdam, om uit te zieken en op de club verder te herstellen van zijn liesblessure. Hij liep de kwetsuur op tijdens het duel met FC Kopenhagen, dat Ajax met 2-0 wist te winnen.

De absentie van de spits kwam Ajax enkele dagen later in Kralingen (1-1) direct duur te staan, dus laten we hopen dat Dolberg snel weer fit is. Ajax durft hier op zijn digitale thuis nog geen mededelingen over te doen. Eerst moet de aanvaller maar eens uitzieken.

Ajax had liever gezien dat Dolberg gewoon in Amsterdam was gebleven om te herstellen, maar de Deense nationale bond stemde hier niet mee in. Aangezien nu blijkt dat Dolberg onmogelijk kan spelen bij de interlands, mag hij vervroegd terug naar Nederland.

Dolberg moet wel extra handbagage inchecken, aangezien hij werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar in Denemarken. Verder was het al met al een nutteloos tripje.

Gelukkig duurt het nog even voordat de klassieker op het programma staat. Laten we hopen dat Dolberg 2 april gewoon aan de aftrap verschijnt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >