Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - AZ!

Ajax - AZ is een echte Noord-Hollandse derby waar de vonken vanaf kunnen spatten. De laatste tien jaar eindigde de derby nooit in 0-0, dus geven we garantie voor best veel goals. Jonge Schare-leden kunnen de komende editie bijwonen als ballenjongen of vaandeldrager! Meisjes zijn uiteraard ook zeer welkom.

28 maart 2017 - 10:50
UsershyraDesktopajax_dataimagese767eb9cf3ace998eef5ebf7d3aaf7be_normal
In 2008 was Klaas-Jan Huntelaar thuis tegen AZ lekker bezig met twee treffers. © Pro Shots

Pak eerst even je agenda erbij, want dit duel in de Arena is op woensdagavond 5 april. De aftrap is om 18.30 uur. We zoeken twee leden van Ajax Jonge Schare als ballenjongen of -meisje. Een eervol baantje, dicht op de actie op het veld.

Acht andere leden van Jonge Schare mogen voor de elftallen uit het gras betreden. Vier met een vlag van Ajax, de andere helft met een vlag van AZ. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Om kans te maken op een van de prijzen, moet je in het formulier ook nog een goed antwoord geven op de vraag onderaan. Meedoen kan tot donderdag 30 maart 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax tegen AZ eindigde op zondag 13 januari 2008 in 6-1. Welke AZ’er die later voor Ajax uitkwam, kreeg rood?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >