Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Feyenoord!

Je hebt klassiekers en je hebt klassiekers. Dit is er eentje, hoor. Ajax moet op zondag 2 april winnen om nog zicht te houden op de landstitel. Daar is alle hulp bij nodig. Ook van jou als ballenjongen of vaandeldrager (m/v)!

23 maart 2017 - 10:39
UsershyraDesktopajax_dataimages2c09abdfb38188e16bde593de5845a90_normal
Wesley Sneijder was thuis de grote man in de klassieker van 2007. © Ajax Images

De aftrap van deze klassieke krachtmeting is om 14.30 uur. Twee leden van Ajax Jonge Schare zitten dan klaar om als ballenjongen of –meisje hun bijdrage te leveren. De bal snel aangeven, of toch even iets minder rap, afhankelijk van het wedstrijdverloop…

Net voor de aftrap, reken er maar op in een kolkende Arena, mogen acht andere leden van Jonge Schare het veld op. Vier met een vlag van Ajax, de andere helft met een vlag van Feyenoord. In het formulier kun je aangeven of je alleen met een Ajaxvlag het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Om kans te maken op een van de prijzen, moet je in het formulier ook nog een goed antwoord geven op de vraag onderaan. Meedoen kan tot maandag 27 maart 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Nog geen lid, maar wil je voortaan wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax won de klassieker tien jaar geleden met 4-1. Welke doelpuntenmaker in dat duel speelde voor beide clubs?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >