Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax - Schalke 04 na grote loterij voorlopig uitverkocht

Het hoge woord is eruit: alle tot dusver beschikbare kaartjes voor Ajax - Schalke 04 zijn verkocht! Dit betekent dat de heenwedstrijd in de kwartfinales van de Europa League is uitverkocht. Voorlopig. De kans bestaat dat er nog kaarten vrijkomen!

21 maart 2017 - 10:25
UsershyraDesktopajax_dataimages262dbf5ed9b25f852361c009bee72096_normal
Een kaartje bemachtig op zich is al reden voor een feestje. © De Brouwer

De teller was al de 30.000 gepasseerd en toen ook leden van de Supportersvereniging Ajax kaartjes konden kopen, was het restant ook zo aan de man gebracht. Of aan de vrouw, dat kan natuurlijk net zo goed.

Was het gedoe? Jazeker, de kaartverkoop voor Schalke-thuis draaide uit op een heuse loterij. Gewilde stoelen waren snel weg, winkelmandjes vol en vertraging met betalen, je kent het allemaal wel. Dit heeft alles te maken met de grote vraag naar kaartjes.

De goede lezers hebben al gezien dat we opmerken dat het ‘voorlopig’ is uitverkocht. Wat is het geval? Er zijn bijvoorbeeld kaarten geblokkeerd voor de Uefa, die niet altijd allemaal worden afgenomen. Zo zijn er nog wat voorbeelden te bedenken.

Met andere woorden: de kans is aanwezig dat er nog kaarten vrijkomen, iets wat ook het geval was voor de thuiswedstrijden tegen Legia Warschau en FC Kopenhagen. Ga er maar vanuit dat deze kaarten sowieso niet voor het weekeinde in de verkoop gaan.

We weten wat probleemgevallen met inloggen in de ticketshop, niet zichtbare barcodes en meer van zulks. Ons advies: benut het restant van deze week om in contact te treden met Ajax Fancare, zodat je alle instellingen in orde kunt laten maken. Als je eenmaal in contact staat met Ajax Fancare, zijn de problemen over het algemeen zo verholpen.

Geef dus nog niet op, er is nog wel degelijk een kans dat jij Ajax - Schalke kunt bijwonen. De aanhouder wint, zullen we maar zeggen. Ajax Fancare beheert het platform voor de kaartverkoop en is dagelijks bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur en onder het telefoonnummer 0900-2322529.

Als de instellingen van je account eenmaal goed staan, moet je slechts scherp zijn als er kaarten vrijkomen en opnieuw in de verkoop gaan. Uiteraard houden wij je op de hoogte!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >