Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax neemt vol uitvak mee naar Gelsenkirchen!

We zaten er al op te wachten en het moment is daar: het uitvak bij Schalke 04 - Ajax is uitverkocht. De status van 2700 uitverkochte kaarten werd zondag bereikt, toen de nationale uitkaarthouders aan de beurt waren om te kopen.

27 maart 2017 - 10:11
UsershyraDesktopajax_dataimagesc0630d5a4b4e42ee1139e1989c80fd50_normal
Ook in Gelsenkrichen wordt het weer volle bak! © Pro Shots

De return tegen Schalke 04 staat pas voor donderdag 20 april op de rol, maar je kunt maar beter iets leuks in het vooruitzicht hebben. Althans, laten we hopen dat het leuk wordt. Er staat immers eerst nog een heenwedstrijd op het programma.

Die heenwedstrijd wordt een week eerder gespeeld, in een uitverkochte Amsterdam Arena. Het is slechts nog wachten op bericht dat Schalke net zo goed een vol uitvak meeneemt, aangezien de Veltins Arena ook al zeker weten volstroomt.

Dat zijn mooie dingen. Overigens is de kans groot dat er voor het duel in de Arena extra kaarten in de verkoop gaan, al ontbreekt ons op dit moment de informatie nog. Als we meer weten, delen we dit uiteraard met jullie.

Dan nog even over de uitwedstrijd. Als je vervoer zoekt, weet dan het volgende: de Supportersvereniging Ajax organiseert een busreis naar Gelsenkirchen. Voor twee tientjes, of iets meer, boek je een retourtje.

Klik hier voor meer informatie over onze busreis.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >