Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Klaassen laat 1000 Ajacieden in het uitvak juichen!

Het is jullie wel bekend hoe wij over Davy Klaassen denken. Davy is gewoon een supporter die toevallig erg goed tegen een bal kan trappen. Klaassen zorgt er geregeld voor dat de overige fans kunnen juichen. Dat juichen is vastgelegd op video!

05 februari 2017 - 19:58

Het kan haast geen toeval meer zijn dat Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen Roda JC geregeld aan de kant van het uitvak. Dan kun je daarna lekker de hoek in rennen en jubelen met de meegereisde supporters, die ver van huis een dagje of weekeindje uit zijn.

Aangezien Ajax pas in de tweede helft richting de eigen aanhang speelde, moesten we wachten tot de tweede helft voordat er iets te bejubelen viel. Maar in de 53ste minuut was het dan ook raak. En dus werd er gejuicht! Net als bij de 0-2 in blessuretijd trouwens.

Klaassen vierde zijn treffer samen met de supporters, omdat hij na het scoren ook nog eens snapt welke kant je op moet rennen. Het was alweer de achtste keer dit seizoen dat de aanvoerder de score opende. Hopelijk volgen er meer openingsgoals, aangezien Ajax nog altijd in de achtervolging moet.

Als je benieuwd bent naar meer sfeerbeelden van Roda-uit, check dan ook de andere video's van Ventos.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >