Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Juichen met de F-side na intikker van Viergever!

Even terug naar donderdag, even terug naar het moment waarop Ajax het tweeluik met Legia Warschau besliste. De intikker van Nick Viergever en het juichen direct daarna. Het is allemaal fraai op video vastgelegd. Dan hoor je al snel een term als nagenieten.

25 februari 2017 - 12:15

Als er al wordt nagenoten, dan is dat van korte duur. Maar laten we deze zaterdag kort benutten, voordat er alweer een belangrijke zondag aanbreekt. En voor je het weet is het alweer de donderdag van het duel met FC Kopenhagen.

Afijn, de 49ste minuut dus. De moment waarin Ajax een mooie aanval opzette. Van links naar rechts en weer terug. De keeper van Legia had geen goed antwoord op een inzet van Amin Younes en was kansloos toen Viergever kwam aansnellen.

Die ene treffer in 180 minuten voetballen maakte het verschil tussen vreugde en verdriet. Hoe lekker is het om te juichen als je scoort tegen een ploeg die vriendjes is met de rivaal? Oordeel zelf maar en check de video van Ventos.

Als je benieuwd bent naar meer sfeerbeelden van Ventos, check dan zijn kanaal op YouTube.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >