Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Familie Kluivert doet voor Justin een dagje Kerkrade

Als het niet om Roda JC was, hadden we waarschijnlijk nooit van Kerkrade gehoord. En als Justin Kluivert niet met Ajax had moeten voetballen tegen Roda JC, was ook de rest van de familie waarschijnlijk nooit in Kerkrade beland. Maar het gebeurde allemaal wel!

07 februari 2017 - 09:20

Omdat Justin alweer zijn vierde wedstrijd voor Ajax moest spelen, deed de familie Kluivert een dagje Kerkrade. En omdat het tegenwoordig vrij hip is om alles wat je in het leven doet op video vast te leggen, is er... inderdaad een video gemaakt!

De video is gemaakt door Nino Wilkes, zoon van Rosanna Kluivert. De familie Kluivert was met een behoorlijke afvaardiging present en het is leuk om te zien hoe de wedstrijd van Justin door de ogen van de Kluivertjes wordt beleefd.

Ook voor de vele fans van Shane Kluivert is er goed nieuws: Shane komt geregeld in beeld! Het mooiste moment volgt misschien wel als Shane, tot verbazing van Patrick, wordt gevraagd een handtekening te zetten op een Ajaxshirt.

Afijn, kijk gewoon zelf maar. En het is heus niet erg als je soms een stukje doorspoelt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >