Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Twee keer in de week spelen? Sinkgraven vindt het lekker

Ajax is als enige van de drie titelkandidaten nog actief in Europa. Dan kun je als nadeel zien, maar zo denk Daley Sinkgraven er niet over. Hij vindt het juist lekker. “Ik denk dat deze wedstrijden alleen maar mooi zijn,” vertelt Sinkgraven.

14 februari 2017 - 09:44
UsershyraDesktopajax_dataimagesdf1f2e9f7fabee769e33c84cb7f8e09f_normal
Sinkgraven kijkt uit naar de Europese potjes. © Pro Shots

Ajax gaat donderdag op bezoek bij Legia Warschau, die wedstrijd is rond 23.00 uur afgelopen. Ajax wordt 63,5 uur later alweer aan de aftrap van het volgende duel verwacht. Ajax neemt het dan in Arnhem op tegen Vitesse. Toch kijkt Sinkgraven vooral naar de voordelen van Europees voetballen.

“We hebben veel jonge jongens, die zo veel mogelijk van dit soort ervaringen willen meemaken,” aldus Sinkgraven, die eraan toevoegt dat de nadelen wel te overzien zijn. “Natuurlijk merk je het reizen wel, maar daar moeten we gewoon goed mee omgaan. Het is zaak ons goed te laten behandelen en dan hoeft het geen probleem te zijn.”

Achter de naam van Sinkgraven staat overigens nog een heel klein vraagteken voor Legia-uit, zegt hij tegen De Telegraaf. Hij liet zich zondag tegen Sparta wisselen. “Met het oog op donderdag was het beter dat ik eruit ging. Ik kreeg een tik tegen de buitenkant van mijn knie en de pijn werd steeds erger. Maar ik denk dat ik Legia Warschau kan halen.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >