Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Legia Warschau - Ajax op RTL 7 en gratis stream

Het recept is bekend, maar wij zijn nooit te beroerd voor een stukje service. En dus volgt hier gewoon weer netjes een spoorboekje, zodat je niets van Legia Warschau - Ajax hoeft te missen. Je moet sowieso zorgen dat je er om 21.05 uur klaar voor bent.

16 februari 2017 - 14:42
UsershyraDesktopajax_dataimages61927f29ea1823ad74cbf7939caac12e_normal
Er zijn genoeg mogelijkheden om Ajax donderdag te volgen! © Pro Shots

De eerste ontmoeting in de zestiende finales van de Europa League wordt uitgezonden door RTL7. Aangezien Ajax dit keer door de Uefa is ingedeeld op de late aftraptijd, verwachten we niet dat er sprake is van kijken met het bord op schoot.

Ook als je niet in de buurt bent van een televisie, kan RTL7 uitkomst bieden. De zender biedt op zijn digitale thuis namelijk een stream aan, volledig legaal! Tenminste, wanneer je in Nederland bent of doet alsof je je hier begeeft.

Met AZ als voorgerecht om 19.00 uur rekenen we overigens niet op een uitgebreide voorbeschouwing. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om via Fox Sports naar Ajax te kijken. Als je kunt kiezen tussen RTL 7 en Fox, is het zelfs een idee om af te wachten welke commentator je het beste pruimt.

Extra tip: je kunt ook ouderwets Langs de Lijn aanslingeren en radio luisteren. Ook op de radio trapt Ajax natuurlijk om 21.05 uur af. En dan zijn we er zelf ook nog. We twitteren als @ajaxlife, delen foto’s via Instagram en Snapchat – we heten svajax – en Facebooken ook nog wat af.

Fijne wedstrijd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >