Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax organiseert busreis naar Kopenhagen!

Het was al goed nieuws dat er uitfans welkom zijn en nu kan het helemaal niet op. De Supportersvereniging Ajax organiseert namelijk een busreis naar het uitduel met FC Kopenhagen. Reis je met ons mee? Een retourtje Denemarken kost 85 euro.

27 februari 2017 - 17:35
UsershyraDesktopajax_dataimages98735cca3f0a2a224bd65daf3cea207a_normal
We weten nog niet of Viergever erbij is, maar ben jij present?! © De Brouwer

De vorige twee keer ging het mis tegen FC Kopenhagen, maar met een beetje geluk en goede aanmoedigingen geldt drie keer scheepsrecht in de achtste finales van de Europa League. Heb jij zin om in Denemarken je keel schor te schreeuwen? Stap dan in de bus die SV Ajax laat rijden!

De wedstrijd in het Parken Stadion wordt donderdag 9 maart gespeeld en de aftrap is om 19.00 uur. Als je graag heen wilt en nog vervoer zoekt, hebben wij voor 85 euro de oplossing! Dat is de prijs voor leden van SV Ajax, als niet-lid betaal je 100 euro. We rijden royal class en dus heb je voldoende beenruimte.

De bussen vertrekken woensdagavond bij de Amsterdam Arena en de terugreis begint kort na het laatste fluitsignaal. Als je een goede slaper bent en de terugrit voorspoedig verloopt, kun je eventueel vrijdag door naar je werk en dat scheelt weer een vrije dag.

We nemen geen Ajacieden mee die niet in bezit zijn van een kaartje voor de wedstrijd. Dit kaartje dien je los aan te schaffen. De kaartverkoop voor het uitvak gaat dinsdag van start en er zijn in totaal 1900 tickets beschikbaar.

Klik hier om je busreis te boeken! Als je wilt boeken, moet je je wel eerst even registreren in onze webshop. Dit is handig met het oog op betalen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >