Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Sparta!

We hebben Sparta een seizoentje of zes moeten missen, maar nu zijn de Kasteelheren terug. En dat is leuk, want we hebben het hier immers over de club van Rotterdam. Ajax neemt het zondag in eigen huis op tegen Sparta en wij hebben kaartjes te verloten!

07 februari 2017 - 10:31
UsershyraDesktopajax_dataimages1d7d0a00e7b97ade3b3693e8421c8c81_normal
Ook Suarez kreeg de bal er op die bewuste dag niet in. © Pro Shots

Ajax is en blijft in de achtervolging op die andere club uit Rotterdam, maar het wil nog niet echt lukken om dichterbij te sluipen. Hopelijk zitten er nog wat verrassingen in het vat, aangezien we er niet aan moeten denken dat het fout afloopt.

Om de kans op een goede afloop te vergroten, is het zaak dat Ajax zondag na 14.30 uur een paar doelpuntjes maakt tegen de Spartanen. De laatste keer dat deze wedstrijd werd gespeeld, lukte dat niet. Je herinnert je de 0-0 uit 2009 vast nog…

Zin om te kijken of de Ajacieden het net laten trillen? Doe mee aan onze prijsvraag! We verloten negen setjes van twee kaarten onder de goede inzenders. Met inzenden bedoelen we antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot donderdag 13.00 uur, daarna nemen we contact op met alle winnaars.

Prijsvraag: Welke speler van Ajax was de laatste die, in de Amsterdam Arena, wist te scoren tegen Sparta?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >