Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook naar Vitesse-uit rijden weer handige SV Ajax-bussen!

Een paar weken voordat de dag van Vitesse-uit aanbreekt, moet je jezelf de vraag stellen: bij de Amsterdam Arena opstappen of op de alternatieve opstapplaats? Wij voegen daar graag een derde suggestie aan toe: laat je rijden door een SV Ajax-bus!

04 februari 2017 - 08:55
UsershyraDesktopajax_dataimages7ccd9f51b9c0bc6efcf6d9512eefa2f9_normal
Door welke bus laat jij je naar Vitesse-uit rijden? © De Brouwer

Het is soms helemaal niet handig om eerst naar de Arena te reizen, zeker niet als je ’s middags in de andere kant van het land moet zijn. En het is ook niet altijd zinvol om zelf een stuk te karren, als je daarna alsnog in een bus moet stappen.

Daar hebben wij van de Supportersvereniging Ajax iets op bedacht. Om te zorgen dat de 1000 supporters die 19 februari Vitesse-uit (aftrap om 14.30 uur) gaan bezoeken dit op een zo aangenaam mogelijke manier kunnen doen, zetten we bussen in.

Er rijden SV Ajax-bussen bij zo’n beetje iedere uitwedstrijd en rondom de ontmoeting met Vitesse kun je kiezen uit vier opties. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (12) en vanuit Almere (6), Den Bosch (8) en Leiden (33).

De getallen tussen hakjes geven weer hoeveel vrije stoelen er nog zijn. Of er nu veel of weinig vrije stoelen beschikbaar zijn, schrijf je na het kopen van je kaartje zo snel mogelijk in. Anders grijp je mis en dat is zonde.

Over de kaartverkoop gesproken: ‘gewone’ uitkaarthouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen voor Vitesse - Ajax. De populariteit van het potje voetbal in Arnhem valt moeilijk in te schatten, dus doe je ding.

Gebruik deze link om een stoel in een van de SV Ajax-bussen te reserveren! Dat kan zaterdag net zo goed vanaf 10.00 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >