Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Vitesse-uit

Een potentiële bananenschil, zo wordt het uitduel met Vitesse omschreven. Dat klopt ook wel, het is namelijk een lastige uitwedstrijd tussen twee Europese potjes in. Ajax heeft alle behoefte aan steun vanuit het uitvak. Speciaal voor de uitfans hebben we informatie.

18 februari 2017 - 09:30
UsershyraDesktopajax_dataimages70b1fcca3bf82da5971f268dbe30da59_normal
We tekenen voor hetzelfde scenario als vorig jaar! © De Brouwer

Met een achterstand van vijf punten op koploper Feyenoord kan Ajax in feite geen steek laten vallen. Vitesse-uit is in deze fase een lastige klip die omzeild dient te worden. Of dat gaat lukken, weten we zondag rond de klok van 16.15 uur.

Maar eerst moeten 1000 Ajacieden zorgen dat ze op tijd bij een bus staan, die hen naar Arnhem rijdt. We worden uiterlijk 14.30 uur in de/het Gelredome verwacht en moeten eerder al paraat staan.

Als je opstapt bij de Amsterdam Arena, kan dit tussen 10.45 en 11.30 uur via ingang Noord B. Het poortje begint alleen te draaien als je een AMS-kaartje hebt gekocht. Je kunt je auto eventueel parkeren op P Noord.

Ben je in het bezit van een ALT-kaartje, dan moet je afreizen naar de alternatieve opstapplek in het ons welbekende Heteren. Er zijn meer supporters die bericht ontvingen dat ze daar worden verwacht, dit is incorrect.

Als jij je hebt aangemeld voor een plekje in een van de SV Ajax-bussen, kun je je gewoon melden op je eerder gekozen opstapplaats. Je hebt eerder deze week een e-mail met meer informatie ontvangen en misschien zelfs wel een tweede bevestiging.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >