Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen en opstappen Roda JC-uit

De verste uitwedstrijd van het seizoen staat op het programma. En daarom raden we aan om je even goed in te lezen, als je de verre reis naar Roda JC - Ajax onderneemt. Het is namelijk zonde om er halverwege achter te komen dat je fout zit.

04 februari 2017 - 09:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesc1ef77a8c19399819dcfb99a83f63661_normal
Vorig jaar was zeker de tweede helft van Roda-uit niet zo leuk. © De Brouwer

Beni Badibanga weet dan misschien niet wat er in Kerkrade te doen valt, wij rijden zondag gewoon richting de Duitse grens en dan komen we vanzelf in de buurt. Wel moeten zo’n beetje alle Ajacieden een tussenstop maken in Born.

Het omwisselen gebeurt namelijk in Born en de eerste 235 auto's mogen vanaf daar doorrijden in hun auto, de andere supporters moeten de bus in. Een aanvullende voorwaarde om te mogen doorrijden is dat je je auto met drie man moet delen, anders is de parkeerplaats te snel vol.

Het omwisselen is mogelijk tussen 10.15 en 11.30 uur, zoals gezegd dus in Born. We stonden er vorig jaar ook. Check je mail voor het adres. Als je met minder dan drie personen een auto deelt, moet je in een van de gereedstaande bussen stappen.

Het kan ook zijn dat je Roda-uit bezoekt en reist per supportersbus, ingezet door de Supportersvereniging Ajax. In dat geval heb je eerder deze week een mailtje ontvangen over de tijd en plek van het instappen. Verder hoef je niets te doen, behalve je uitkaart en legitimatie meenemen.

Zoals je aan de tijd van het omwisselen waarschijnlijk al hebt gezien: de aftrap van Roda JC - Ajax is al om 12.30 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >