Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Excelsior-uit

We zijn dan wel druk met zaken als de titelstrijd en het uitduel met FC Kopenhagen, maar laten we ook het bezoek aan Excelsior-uit niet vergeten. De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen de Kralingers is zaterdag al van start gegaan en het uitvak is klein, dus let op!

27 februari 2017 - 15:29
UsershyraDesktopajax_dataimages294441130adc39a7c2a29dd084f7b276_normal
Vorig jaar was het heerlijk weer, dat kunnen we nu niet beloven. © De Brouwer

Excelsior daalt steeds verder af op de ranglijst van de eredivisie, maar Ajax heeft het er nooit echt gemakkelijk en alle steun is welkom tijdens de titelrace. Het inlopen wil nog niet echt lukken, maar vroeg of laat breekt dat moment toch aan...?

De wedstrijd tegen Excelsior staat in de agenda voor zondag 19 maart en de aftrap is om 14.30 uur. Er zijn 400 kaarten beschikbaar en die worden ook allemaal verkocht, verwachten we. De vraag is alleen hoe snel dit gebeurt. Sinds zaterdag kunnen uitkaarthouders met voorrang al kopen.

Er blijven waarschijnlijk niet veel kaarten over voor 'gewone' uitkaarthouders, dus die moeten aanstaande zaterdag heel snel erbij zijn als ze zin hebben in een middagje Rotterdam. Er geldt trouwens een verplichte buscombi vanaf de Amsterdam Arena en een kaartje kost 33,64 euro.

Er rijden wel SV Ajax-bussen vanaf de bekende alternatieve opstapplaatsen. Maar ook als je op de Middenweg of in Almere, Leiden of Den Bosch aan boord gaat, moet je op de heenweg via de Arena. Op de terugweg kan alternatief opstappen je wel een boel tijd besparen.

Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >