Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax heeft Arena uitverkocht voor duel met FC Kopenhagen

Ajax weet zich in de return tegen FC Kopenhagen verzekerd van de steun van een volle Arena. Dit is amper vier dagen na de start van de verkoop een zekerheidje. Alle reguliere kaarten zijn verkocht. Reden genoeg om een bordje met uitverkocht op de deur te hangen!

28 februari 2017 - 16:21
UsershyraDesktopajax_dataimages9ca0a9361600caecc5163d414e0dac09_normal
Er is ook bij Ajax - Kopenhagen weer sprake van een volle bak! © De Brouwer

De verkoop ging na het startschot zaterdag als een trein en toen ook de leden van de Supportersvereniging Ajax met veel enthousiasme kaartjes kochten, was duidelijk dat de Amsterdam Arena zou volstromen. Dat is inmiddels een feit.

Ajax maakt op zijn digitale thuis melding van het uitverkopen van de wedstrijd tegen FC Kopenhagen. Verspreid over Zuid zijn nog wat stoelen vrij, maar die kun je slechts kopen als je een seizoenkaart ter plaatse hebt.

De club meldt dat er wel een kansje aanwezig is dat er alsnog kaarten vrijkomen die nu zijn geserveerd voor de Uefa. Als dit gebeurt, brengen we je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

Heb je voor Ajax - Kopenhagen misgegrepen en wil je dat niet nogmaals laten gebeuren? Sluit je dan aan bij SV Ajax, we hebben een mooie aanbieding! Voor een tientje kun je het de rest van het seizoen uitproberen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >