Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Viergever en Younes niet van de partij in Grolsch Veste

Marcel Keizer moet het zaterdagavond in Enschede wederom doen zonder een aantal vaste krachten. Nick Viergever en Amin Younes blijven ook tegen FC Twente met fysieke klachten aan de kant. Daarentegen kan Klaas Jan Huntelaar invallen, mocht het nodig zijn.

01 december 2017 - 14:15
UsershyraDesktopajax_dataimages56753f27cb29b344c42b588e964f80cc_normal
Nick Viergever is wegens een enkelkwetsuur ook in Enschede niet van de partij. © De Brouwer

Zo zit Keizer weer met de nodige puzzelstukjes in aanloop naar het duel in de Grolsch Veste. Viergever ging voortijdig naar de krant, tijdens de laatste training richting Twente-uit. De verdediger heeft last van zijn enkel. Ook Mitchell Dijks is zaterdag geen noodoplossing, omdat ook hij niet fit genoeg is.

Voorin moet Amin Younes wederom verstek laten gaan, omdat de Duitser nog altijd niet hersteld is van zijn knieklachten. 

Om die reden is Dennis Johnsen, die thuis tegen Roda JC (5-1) zijn eredivisiedebuut maakte, in Enschede wederom van de partij. De Noor start naar alle waarschijnlijkheid op de bank, aangezien Justin Kluivert de afgelopen wedstrijd veel indruk maakte met zijn drie goals.

Keizer hoeft de keuze tussen Kluivert en Younes door de blessure van laatstgenoemde nu niet te maken, maar dat Kluivert zijn kansen ruikt is duidelijk.

Mateo Cassierra ontbreekt weer in de wedstrijdselectie voor zaterdag en dat heeft alles te maken met de rentree van Huntelaar. De spits is volgens Keizer fit genoeg voor een invalbeurt, waarmee hij liet doorschemeren dat Kasper Dolberg aan de aftrap verschijnt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >