Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van Seumeren hoorde nog niks van ‘de club uit Amsterdam’

Zoals wel vaker bij brekend nieuws, worden her en der reacties losgepeuterd bij betrokken partijen. Zo reageert FC Utrecht, bij monde van grootaandeelhouder Frans van Seumeren, op het nieuws dat zijn trainer Erik ten Hag naar Ajax verhuist.

22 december 2017 - 09:26
UsershyraDesktopajax_dataimages657b3abb389ae6adb3828dc96c1db9f9_normal
Van Seumeren heeft het bij Ajax over 'de club uit Amsterdam'. Is wel zo. © Pro Shots

“Ik lees en hoor ook van de interesse,” stelt Van Seumeren tegen Voetbal International, “maar wij hebben ze nog niet gehoord. Ik ken het wereldje nu wel. Er wordt getrokken aan spelers en dus ook aan trainers. We wachten af en raken er niet van in de war.”

Interessant is wel dat zijn trainer een clausule in zijn contract zou hebben die maakt dat Van Seumeren niet zo veel te willen heeft als Ajax daadwerkelijk doordrukt en Ten Hag de stap graag zou maken.

Zo eenvoudig ligt het volgens de Utrechtse eindbaas niet. “Laat ik het zo zeggen, het kan wel eens niet zo simpel zijn zoals het nu wordt voorgesteld. Wij hebben hierin ook nog wel wat te zeggen.”

Dat klinkt allemaal heel daadkrachtig, maar als de raderen eenmaal draaien, dan zijn ze niet meer te stoppen. Dat weet Van Seumeren zelf natuurlijk ook best en bovenstaande uitlatingen horen ook bij het te spelen spel.

“Het is heel simpel,” stelt hij in VI, “als de club uit Amsterdam iets wil, zullen ze toch eerst langs ons moeten. Dat lijkt me tenminste wel de normale en juiste volgorde.”

Wordt allemaal vervolgd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >