Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je FC Twente - Ajax in de KNVB-beker

We hebben dit seizoen helaas niet zo veel tv-tips voor jullie, maar vanavond toevallig wel. Ajax neemt het in het KNVB-bekertoernooi op tegen FC Twente en we delen graag met jullie hoe dit potje te volgen. De opties zijn schaars of halfbakken en zitten achter de decoder.

20 december 2017 - 18:51
UsershyraDesktopajax_dataimages0102b6154443355d26733f5355b0326d_normal
Als je Ajax luistert via de radio, valt het te hopen dat het bijtijds klaar is. © Pro Shots

Als je Twente - Ajax rechtstreeks wilt zien, moet je afstemmen op Fox Sports. Gek genoeg zendt Fox dit bekerpotje dan wel weer op twee kanalen tegelijk uit, dus je kunt tenminste nog wel kiezen tussen kanaal 1 en kanaal 3.

De aftrap is om 20.45 uur en als je de wedstrijd via televisie volgt, hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken of je de laatste trein haalt. Tenzij je naar Hengelo moet, dan kan het nog wel eens een moeilijk verhaal worden.

Zeker als het aankomt op verlengen of zelfs het nemen van strafschoppen. Als je thuis wilt komen, maar ook de wedstrijd wilt volgen, biedt Radio 1 misschien een beetje uitkomst. Of NPO Radio 1 zoals het tegenwoordig heet. Het programma Langs de Lijn En Omstreken begint om 20.30 uur en staat in de gids tot 23.00 uur.

Het gebeurt wel eens dat er een wedstrijdje wordt afgekapt op de nationale radio, maar als het echt heel spannend is, kan dat toch haast niet gebeuren? Dat zou je denken, tenminste. Hoe dan ook, dit zijn de opties.

Overigens hebben we nog een prima alternatief, al valt dit in de categorie wc-eend. Wij van @ajaxlife doen actief verslag via Twitter, Facebook en Instagram. Zorg dat je ons volgt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >