Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag geeft vermakelijk interview over interesse Ajax

Ook Erik ten Hag heeft inmiddels voor een draaiende camera van FOX Sports gereageerd op de berichten dat hij de nieuwe trainer van Ajax is. Het werd een leuk gesprek.

22 december 2017 - 13:56
UsershyraDesktopajax_dataimagesdaf12826b88a4b67269a5acb333a315b_normal
De sponsorwand van Ajax staat Ten Hag alvast prima © Pro Shots

Op de vraag van de FOX-verslaggever of hij binnenkort in de Johan Cruijff Arena werkt stelt Ten Hag met een uitgestreken gezicht dat “hij ook de headlines en kranten leest en dat hij niet onder een steen leeft”.

Daarmee geeft Ten Hag natuurlijk nog geen antwoord op de vraag, maar we weten uiteraard allemaal hoe de vlag er ongeveer bijhangt. De huidige coach van FC Utrecht: “Het ligt bij Ajax en mocht Ajax het willen, dan ligt het bij FC Utrecht.”

Dit zijn altijd vermakelijke interviews. Ten Hag presenteert zich als een soort speelbal, die aan de goden overgeleverd is. Natuurlijk moeten de clubs met elkaar in gesprek, maar als de coach zelf niet zou willen, dan hoeven zijn huidige en toekomstige werkgever ook niet met elkaar in conclaaf.

Het vraaggesprek wordt nog leuker als de verslaggever doorvraagt en Ten Hag een hele verhandeling begint over de uitdagingen met FC Utrecht, de focus op de komende wedstrijd, onnodig puntenverlies en hoog in de concentratie zitten.

Je ziet de verslaggever nog net niet in slaap vallen. Allemaal leuk, maar hoe reageert de spelersgroep op de geruchten van Ajax?

“De focus moet niet op mij zijn, maar op het spel van FC Utrecht,” herhaalt Ten Hag nog maar eens. “Naar de spelers ben ik heel open. Ik heb ze nog niet gezien, nadat dit allemaal naar buiten kwam. We gaan zo trainen, maar nogmaals: de blik moet op NAC.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >