Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win gratis bier en bitterballen tijdens Ajax - Excelsior!

De Supportersvereniging Ajax bestaat 25 jaar en wie jarig is, die moet trakteren. En dat gaan we doen. We hebben donderdag een skybox bij Ajax - Excelsior en als jij gratis bier en bitterballen wilt tijdens dit potje, raden we je aan om mee te doen aan de prijsvraag.

11 december 2017 - 14:01
UsershyraDesktopajax_dataimages1ae4f3aefa0229aa2f62648464e71866_normal
Met bier en bitterballen beleef je sowieso een prima avondje. © De Brouwer

Wij weten als geen ander dat je een wedstrijd van Ajax prima elders op de tribune kunt zien en je hoeft ook heus geen stropdas om, maar het leuk en uniek een keertje vanuit een soort kroeg binnen de muren van het stadion naar een thuiswedstrijdje te kijken.

We hebben in totaal drie plekjes te verloten in onze skybox, dus je kunt twee vrienden en/of vriendinnen meenemen naar de Johan Cruijff Arena. De aftrap is donderdag om 20.45 uur, dus je hebt waarschijnlijk genoeg tijd om na je werk richting Amsterdam te komen.

Wil jij er donderdag warmpjes bij zitten, met bier en bitterballen bij de hand? Doe dan voor woensdag 12.00 uur mee aan onze prijsvraag. Met de winnaar wordt spoedig na het sluiten van de prijsvraag contact opgenomen, zodat je bijtijds op de hoogte bent.

Je kunt uiteraard alleen meedoen als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax. Ben je dat nog niet? Sluit je dan snel aan!

Prijsvraag: Welke Ajaxverdediger scoorde in de editie van december 2011 tweemaal tegen Excelsior?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >