Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nouri redelijk stabiel bij 'verlaagd bewustzijn'

Er is dit weekeinde iets meer nieuws naar buiten gekomen over de situatie van ‘Appie Nouri’. De situatie is redelijk stabiel. Hij is bij verlaagd bewustzijn en voortdurend is er iemand van de familie bij hem.

04 december 2017 - 13:59
UsershyraDesktopajax_dataimagese773543d6e1714bb2a7e64412058923b_normal
De uitkomst van de second opinion omtrent Nouri is niet duidelijk. © Pro Shots

Nouri verbleef enige tijd in een revalidatiekliniek, maar ligt nu weer in een ziekenhuis. Dit valt op te maken uit een groot artikel in de Volkskrant, waar de familie Nouri aan meewerkte.

Volgens broer Abderrahim was er licht herstel te ontwaren toen Nouri een tijdje in een revalidatiekliniek lag, maar de situatie schommelt. Ook omdat hij als voormalig topsporter meestal stil ligt en vitale spieren verzwakken.

“Abderrahim zegt dat hij soms reacties op het gezicht van zijn broer ziet. Hij meende een keer een glimlach te zien. Dat was het mooiste moment van zijn leven,” luidt een passage in de Volkskrant.

Hoewel er enig herstel valt te ontwaren, is het niet zo dat Nouri op de weg terug is. Totaal niet zelfs. Hij zal nooit meer praten, aldus doktoren. Laat staan voetballen. Het zou al een wonder zijn als hij nog ontwaakt.

Omdat de familie Nouri benieuwd is wat er nog mogelijk is, vroegen zij een second opinion aan bij een neurochirurg uit Miami. Over de uitkomst daarvan wil de familie niets kwijt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >