Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax bijna aan de beurt bij kaartverkoop klassieker!

Dit is een bericht speciaal voor leden van de Supportersvereniging Ajax! Deze groep Ajacieden is namelijk bijna aan de beurt om kaartjes te kopen voor de klassieker, die zondag 21 januari 2018 (aftrap 14.30 uur) op het programma staat.

05 december 2017 - 15:55
UsershyraDesktopajax_dataimages18ec2d96cc5e5db39f6a6f20cc054974_normal
Hopelijk kunnen we 2018 beginnen met een ouderwets potje juichen! © De Brouwer

Jullie moeten zorgen dat je morgen (woensdag) om 10.00 uur scherp bent, want dan zijn gaan alle nog beschikbare stoelen in de verkoop voor SV Ajax-leden. Er zijn zo’n 6000 kaarten beschikbaar tijdens de volgende fase van de kaartverkoop.

Zorg dat je de barcode van je clubcard bij de hand hebt, want hier wordt om gevraagd tijdens het proces van bestellen. Je kunt per clubcard twee kaartjes bestellen voor de klassieker. Meer stoelen selecteren kan, je hebt dan alleen ook meer clubcards nodig.

Het deel van de Johan Cruijff Arena met de meeste vrije stoeltjes betreft het uitvak. Dit zijn de vakken 416 en 417. Hier zitten geen seizoenkaarthouders, vandaar dat je nog redelijk vrij kunt selecteren op welke stoel je precies wilt zitten.

Een normaal kaartje voor vak 416 of 417 is beschikbaar vanaf 41 euro, maar er zijn ook slechtzichtkaartjes beschikbaar. Die kosten 21 euro, maar je uitzicht op het veld is dan niet optimaal. Op de ene stoel is dit van grotere invloed dan de andere stoel. Voor een kaartje op een vak als 124 ben je alweer 66 euro kwijt.

Er zijn voor deze klassieker minder kaartjes beschikbaar dan anders, vandaar dat de prijs misschien iets sneller oploopt dat je bent gewend. Dit heeft ermee te maken dat  Ajax in de zomer een recordaantal seizoenkaarten verkocht.

Dit gaat uiteraard ten koste van het aantal stoelen dat beschikbaar is tijdens de losse kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >