Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert voorspelt dat titelrace nog spannend wordt

De achterstand van Ajax op de koppositie is gegroeid naar tien punten. Daar komt nog bij dat de koploper zondag een bezoek brengt aan de Johan Cruijff Arena en zijn potjes een stuk simpeler in winst omzet dan Ajax. Toch verwacht Justin Kluivert dat het spannend wordt.

04 december 2017 - 09:41

Kluivert doelt nog niet eens zozeer op het treffen met PSV, maar de titelstrijd als geheel. De linksvoor verwacht niet dat de lampenclub Ajax voor eigen publiek definitief knock-out voetbalt, maar dat Ajax zich opricht en drie punten van de achterstand afsnoept.

“De 2-2 voelde je gewoon aankomen. Dan kom je alsnog voor en moet je er overheen. We kregen kansen op 2-4, maar die hebben we niet gemaakt en toen kregen we zo’n knullige goal tegen. Dat is gewoon kut eigenlijk,” aldus Kluivert tegenover Voetbal Inside.

Ajax gaf twee doelpunten weg uit spelhervattingen, waar het deze normaal prima weet te neutraliseren. Er waren veel grotere problemen dan puur het verdedigen van dode spelmomenten, maar Kluivert houdt hoop op een kentering in de titelrace.

“PSV staat tien punten voor en dat zijn veel punten, maar het zal moeten blijken. PSV komt zondag op bezoek, wij gaan nog naar Eindhoven. Dan hou je vier punten over. We moeten er gewoon voor gaan. Het is nog een lang seizoen, ook voor PSV. Het wordt nog spannend, hoor.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >